La Cúpula de les Arts marxa de Girona sense bitllet de tornada. Així ho va explicar el president de Circus Arts Foundation, Genís Matabosch, i va afegir que properament anunciaran la ciutat americana que acollirà la carpa. Els tècnics ja estan treballant en la retirada d'aquesta infraestructura que ha adornat set mesos l'encreuament d'Emili Grahit amb la carretera de Barcelona.

La Fundació emprèn l'aventura americana conjuntament amb un promotor americà d'espectacles. Aqueta unió va néixer al febrer al Circus World Market. Allà el promotor va «quedar encisat quan va descobrir la carpa», va explicar Matabosch. La Cúpula de les Arts americana continuarà acollint espectacles de tot tipus i la programació de circ anirà a càrrec de la Fundació. «Ens ha agradat molt festejar amb altres gèneres, però el que ens motiva i fa feliços és el circ», va confessar Matabosch, tot afegint que la cúpula «s'allunya però nosaltres seguirem aquí».

D'altra banda, l'alcaldessa, Marta Madrenas, va «lamentar» que un espai cultural amb una programació diversa marxi de Girona.