La Xarxa de Mercats Sedentaris de Girona formarà part de la sisena edició de la Setmana Internacional dels Mercats, que tindrà lloc del 17 de maig al 2 de juny. Els mercats de les comarques gironines, amb el suport de la Diputació de Girona, hi participaran per segon any consecutiu, amb el lema «Estimo el meu mercat. El mercat a prop del teu cor: amb la nutrició, la salut i l'esport».

Amb motiu de la campanya internacional «Love your local market», que reuneix més de dinou països d'arreu del món i que arriba a més de quatre mil mercats, els mercats municipals de la demarcació duran a terme activitats sortides del cor, pensant en la salut, l'esport i la nutrició.

Així, els mercats gironins es calcen les vambes per ballar zumba o per fer un triatló; agafen la bicicleta per anar als horts i descobrir els productes que ofereixen o conviden un personal shopper que doni idees i solucions per fer una bona compra, econòmica i saludable, per exemple.

Enguany, la campanya a les terres gironines s'amplia de manera que arriba a vuit dels nou mercats que formen la Xarxa de Mercats Sedentaris de Girona.

Concretament, s'han previst una vintena d'activitats al mercat del Lleó de Girona i als de Lloret de Mar, Olot, Palafrugell, Palamós, Roses, Salt i Sant Feliu de Guíxols, segons va informar ahir la Diputació de Girona en un comunicat.