17 de maig de 2019
17.05.2019
Diari de Girona

Girona edita el llibre fotogràfic de la 64a edició de Temps de Flors

L'obra d'enguany inclou 205 pàgines de fotografies d'alta qualitat dels muntatges i es pot adquirir a l'Oficina de Turisme de la Rambla

17.05.2019 | 12:55
Portada del llibre

L'Ajuntament de Girona ha editat aquest any el llibre fotogràfic de la 64a edició de Girona, Temps de Flors, que ja es pot adquirir a l'Oficina de Turisme de la rambla de la Llibertat. La publicació és l'única que recull anualment, en textos i imatges, els muntatges de cada edició de l'exposició floral gironina.

L'obra d'enguany inclou 205 pàgines de fotografies d'alta qualitat dels muntatges i textos en català, castellà i anglès que expliquen els conceptes i l'autoria que hi ha darrere de cada muntatge. A més, incorpora també unes pàgines d'homenatge a tres dels impulsors de l'exposició floral fa més de seixanta anys: Rosa Labayen, David Marca i Josep Tarrés. El llibre es podrà consultar de forma virtual a través del web de Temps de Flors.

La dissenyadora gironina Lara Pujol és la coordinadora del projecte i autora del disseny i d'algunes de les fotografies del llibre. Els fotògrafs Joan Altés i Job Vermeulen completen la relació de fotògrafs que participen en la publicació. El projecte va néixer el 2013 i des de llavors s'han exhaurit els exemplars que s'han editat cada any.

L'Ajuntament de Girona és l'editor del llibre i hi donen suport Cafès Cornellà i CCALGIR SL

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook