L'Ajuntament de Girona ha editat aquest any el llibre fotogràfic de la 64a edició de Girona, Temps de Flors, que ja es pot adquirir a l'Oficina de Turisme de la rambla de la Llibertat. La publicació és l'única que recull anualment, en textos i imatges, els muntatges de cada edició de l'exposició floral gironina.

L'obra d'enguany inclou 205 pàgines de fotografies d'alta qualitat dels muntatges i textos en català, castellà i anglès que expliquen els conceptes i l'autoria que hi ha darrere de cada muntatge. A més, incorpora també unes pàgines d'homenatge a tres dels impulsors de l'exposició floral fa més de seixanta anys: Rosa Labayen, David Marca i Josep Tarrés. El llibre es podrà consultar de forma virtual a través del web de Temps de Flors.

La dissenyadora gironina Lara Pujol és la coordinadora del projecte i autora del disseny i d'algunes de les fotografies del llibre. Els fotògrafs Joan Altés i Job Vermeulen completen la relació de fotògrafs que participen en la publicació. El projecte va néixer el 2013 i des de llavors s'han exhaurit els exemplars que s'han editat cada any.

L'Ajuntament de Girona és l'editor del llibre i hi donen suport Cafès Cornellà i CCALGIR SL