Avui ha finalitzat la VI edició del Festival del joc i de les cultures de la imaginació Ludivers celebrada durant els dies 24, 25 i 26 de maig als Jardins de la Devesa de Girona.

Enguany ha estat la primera vegada que el certamen té lloc en aquest emplaçament, ja que fins ara s'havia celebrat a la plaça de l'U d'Octubre de 2017. En aquest nou espai s'hi ha instal·lat fins a un total de vuit zones diferenciades amb ofertes lúdiques molt variades.

«Miniplaneta», un espai de joc lliure pensat pels més petits; a «Planeta Juganer» els assistents s'han trobat amb una gran ludoteca i jocs de taula. La zona anomenada «Planeta Articiència» ha ofert un espai amb tallers artístics i científics, també hi havia instal·lat un lloc dedicat exclusivament als contes i un altre pels videojocs i les tecnologies.

«Planeta Gastrolúdic» ha estat l'espai gastronòmic del festival amb diferents propostes culinàries, i també hi ha hagut un escenari on cada dia s'ha representat un espectacle diferent. Finalment, també ha destacat un espai amb instal·lacions interactives de gran format.