Els Mossos d'Esquadra han detingut avui un home de 32 anys, veí de Girona, pel tiroteig de la matinada de dimarts passat davant un local d'oci nocturn de l'Eixample de Girona. La policia el considera presumpte autor dels delictes d'amenaces, tinença il·lícita d'armes, lesions lleus i desordres públics.

El dia 11 de juny, cap a les tres de la matinada, agents dels Mossos i de la Policia Municipal de Girona van adreçar-se a un establiment de la ciutat en el qual suposadament s'havia produït una baralla i detonacions d'arma de foc.

Quan els policies van arribar a lloc, van saber que un home s'havia barallat amb un altre home a l'exterior del local a cops de puny. Seguidament, l'home es va adreçar al seu vehicle, d'on va treure una arma de foc petita amb la qual va amenaçar al controlador d'accés. Posteriorment va disparar fins a sis trets a terra i va fugir del lloc amb un vehicle.

Els agents van recollir tots els indicis necessaris i van iniciar una investigació per esbrinar qui era l'autor dels fets. Per les baines recollides a lloc, van saber que es tractava d'una arma de foc real del calibre 25.

Agents de la Unitat d'Investigació van identificar l'autor del fets, el qual s'ha personat aquest matí en dependències policials on ha quedat detingut. Els mossos han recuperat l'arma i han comprovat que l'home no disposava de permís.

El detingut, que té antecedents, ha passat aquest matí a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona.