Dibuixos representatius del teixit associatiu de Salt adornaran els gots de la Festa Major de la vila. Sergio Valero ha estat l'artista creador de «King Chaos», la il·lustració guanyadora del concurs de disseny dels gots reutilitzables de la Festa Major de Salt, organitzat per l'Ajuntament.

En total, s'han presentat 23 propostes i el veredicte l'ha fet públic avui el regidor d'educació i joventut, Min Cunill. Aquest és la segona vegada consecutiva que Valero guanya el concurs. El disseny es titula "King Chaos" i en ell es poden observar dibuixos representatius dels Marrecs de Salt, la Banda del Rec, els Diables d'en Pere Botero, les Cuineres de Salt, Salt Somriu, la llúdriga de Salt, els Gegants de Salt, la Fira del Cistell, la Fira del Planter, les guitarres de la Festa Major, entre d'altres.

El jurat ha valorat molt positivament la varietat de les propostes presentades, i des de l'organització valoren molt positivament la participació de l'alumnat d'auxiliar de vendes, oficina i atenció al públic de l'Institut Salvador Sunyer de Salt, que dins el seu currículum acadèmic han augmentat el nivell del concurs.