Un operatiu policial en un bar de Salt acaba amb dos detinguts, un d'ells duia cocaïna.

Els Mossos d'Esquadra i la Policia Local de Salt han fet l'altre arrest per atemptat contra els agents de l'autoritat. I també han identificat 21 persones.

El local, situat al carrer de Pep Ventura, generava molèsties a la zona. De les queixes rebudes sobre molèsties del local i dels ímputs que rebia la policia va néixer una investigació que va culminar ahir amb el dispositiu policial de seguretat ciutadana.

El dispositiu es va realitzar ahir a la tarda i hi va participar la Policia Local de Salt, els Mossos de Salt i també efectius dels ARRO (Antiavalots) d'aquest últim cos policial.

Els policies van entrar al local i van procedir al seu registre així com la identificació de les persones que hi havia a dins per vetllar pel compliment de la llei 4/2015 referent a la seguretat ciutadana.

En total es van identificar 21 persones i la policia va fer dues detencions. Un dels arrestats, un veí de la població, de nacionalitat espanyola i 46 anys, va quedar acusat de ser el presumpte autor d'un delicte de tràfic de drogues. I és que en escorcollar-lo, els Mossos li van trobar 13 embolcalls d'una substància blanca, que vindria a ser cocaïna.

En paral·lel es va arrestar un altre home perquè es va resistir als policies en el moment de les identificacions i va quedar arrestat com a presumpte autor d'un delicte d'atemptat contra els agents de l'autoritat.

Per la seva banda, la Policia Local de Salt va aixecar diverses actes per infraccions administratives per incompliments d'aquest bar - cafeteria i també, per tinença de substàncies estupefaents.