L'Agrupament escolta Sant Cugat de Salt serà el pregoner de la Festa Major de Salt 2019, coincidint amb el 60 aniversari de l'entitat.

L'AEiG Sant Cugat de Salt que és un agrupament escolta que treballa amb nens i nenes de 5 a 18 anys. L'entitat es va fundar al 1959 i des de llavors no ha parat de créixer. Molts anys treballant amb la mainada de la vila d'una forma totalment altruista. L'any 1992, l'Ajuntament els va concedir el premi Tres de Març per la seva tasca de 30 anys d'arrelament a la cultura i la llengua catalana.

L'Agrupament Escolta Sant Cugat està molt involucrat en totes les activitats que s'organitzen a la vila i participen activament en el carnestoltes, i la Diada de Sant Jordi. Per Nadal organitzen una celebració oberta a tothom, la xocolatada popular de la Missa del Gall i una Quina Solidària.

La Festa Major d'enguany -el segon any que es fa amb gestió directa de l'Ajuntament- oferirà una gran varietat d'espectacles musicals a l'Era de Cal Cigarro per fer gaudir a tota mena de públics. La festa disposarà també d'un "Punt Lila" a la zona de les barraques.