L'Ajuntament de Girona iniciarà aquest mes de juliol les obres de millora de la plaça de George Orwell, coneguda popularment com a «parc de la pedra». Aquest va ser un dels projectes més votats pels veïns i veïnes del barri de Montilivi i la Creueta en la consulta dels pressupostos participats del 2017. Els treballs tenen un cost de 29.900 euros (IVA inclòs) i està previst que durin quatre mesos.

La plaça de George Orwell està ubicada entre els carrers de Carles de Bolós i d'Andreu Tuyet i Santamaria. L'objectiu principal de les actuacions és adequar l'espai com a punt de trobada i de joc de la ciutadania i dels infants del barri. Per aquest motiu, les obres consistiran a protegir i tancar la zona d'esbarjo del parc respecte el trànsit rodat dels carrers que l'envolten, suprimir la tanca vegetal que treu visibilitat al pas de vianants, millorar i ampliar la vorera que dona accés a l'escola Pericot i rebaixar i millorar l'accessibilitat dels passos de vianants propers al centre educatiu. A més, es construirà un gual per a vehicles a l'entrada del local social de Montilivi.

Obres i Construccions Germans Cruz executarà les obres per un import de 29.900 euros (IVA inclòs). El termini previst de les actuacions és de quatre mesos.