L'Ajuntament de Salt ha finalitzat els treballs de millora del carrer d'Àngel Guimerà, entre el carrer Pacheco i el passeig Marqués de Camps. Els treballs han consistit en l'ampliació de la vorera nord d'aquesta artèria igualant l'amplada amb la ja existent entre els carrers Francesc Macià i Pacheco. En aquest tram, s'ha eliminat l'aparcament i aprofitant l'ampliació de la vorera s'hi ha col·locat enllumenat nou i s'hi ha plantat arbrat.

La vorera sud entre la plaça dels Colors i l'avinguda Marquès de Camps també s'ha ampliat i s'hi han conservat les places d'aparcament. Els treballs han permès també renovar la xarxa d'aigua potable i l'asfaltatge del carrer.

L'alcalde, Jordi Viñas, ha destacat que la reforma permet pacificar el trànsit i millorar la seguretat del carrer amb la renovació completa de la il·luminació. "Hem fet una reforma necessària i llargament reivindicada pels veïns, que ha millorat la mobilitat dels vianants" ha afegit l'alcalde.

Canvis en la circulació

La millora d'aquest tram també suposa alguns canvis en la circulació de vehicles. En concret, el tram afectat quedarà només de sortida cap a Marquès de Camps i el carrer de Joan Miró canviarà de sentit.

Amb aquesta actuació es complementa la millora iniciada l'any passat, quan es van fer treballs de millora de la vorera del carrer d'Àngel Guimerà, entre els carrers Pacheco i Picasso. Aquest tram del carrer d'Àngel Guimerà presentava un carril lateral i una mitjana amb dues línies d'aparcament. L'actuació, que va afectar uns 1600 m2, va suposar l'enderroc de la mitjana i l'arrencada de l'asfalt de l'espai a reformar, l'ampliació de la vorera de l'espai sud del carrer i la substitució de l'arbrat.