Habitat Immobiliària ha adquirit un sòl ubicat al barri de l'Eixample Sud-Migdia de Girona on desenvoluparà una nova promoció del voltant de 90 habitatges i suposarà una inversió final de més de 23 milions d'euros.

La parcel·la compta amb 3.700 m2 de superfície i 10.350 m2 d'edificabilitat, segons ha assenyalat la companyia. Després d'aquesta operació, Habitat reforça la seva presència a Catalunya gràcies a un projecte localitzat a una zona de Girona que posseeix un alt grau de desenvolupament urbanístic i compta amb un enorme potencial de creixement pels pròxims anys, tal com ha subratllat el conseller delegat de la companyia, José Carlos Saz.

Aquesta operació s'emmarca en el pla estratègic i de negoci que la companyia està duent a terme i que permetrà el desenvolupament de noves promocions amb un ritme de llançament de més de 2.000 habitatges a l'any a partir del 2021. Habitat Immobiliària, amb 65 anys d'història i més de 60.000 habitatges lliurats, compta amb un banc de terra per desenvolupar més de 10.000 habitatges durant els pròxims anys i amb més de 3.800 habitatges en 43 promocions en diferents fases de desenvolupament distribuïdes per Andalusia, Llevant, Catalunya, Madrid, les Canàries, Cantàbria, Astúries i Galícia.