Un dels presumptes autors de dos robatoris comesos en comerços de Girona, el primer el 26 d'abril i el segon el 14 de maig, ha estat detingut i la investigació se centra ara a localitzar l'altre lladre i comprovar si tots dos estan relacionats amb d'altres fets delictius ocorreguts a la ciutat.

Segons informen els Mossos d'Esquadra, el detingut el passat 22 de juliol és un home de 23 anys, veí de la capital gironina i de nacionalitat salvadorenca.

Els agents van iniciar la investigació arran del primer robatori, que va tenir lloc en un restaurant, i van comprovar quan es va cometre el segon que els dos assalts presentaven característiques similars, ja que els lladres havien trencat les finestres per accedir als comerços, d'on havien sostret la caixa registradora, ampolles de licor, ordinadors i d'altres objectes.

Finalment, els Mossos d'Esquadra han localitzat aquell presumpte autor d'aquests delictes, encara que esperen fer-ho amb l'altre pròximament.

El detingut, que compta amb antecedents, va passar el 23 de juliol a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona, que va decretar la seva posada en llibertat amb càrrecs.