El propietari d'un cotxe va exampar in fraganti el lladre que li estava intentant robar el que tenia a dins del vehicle. El succés va acabar amb l'amo ferit i el lladre detingut pels Mossos d'Esquadra de la comissaria de Salt.

Els fets van succeir la nit de dimarts a dimecres, a la plaça de Catalunya de Salt, pels volts de dos quarts de dotze de la nit. Cap a aquella hora, els Mossos van rebre l'avís que s'acabava de produir un robatori violent a la via pública.

Quan hi van arribar es van trobar amb un home d'edat avançada ferit i el presumpte lladre. El van enxampar quan acabava de cometre el delicte. Havia trencat el vidre del vehicle i a posteriori es va trobar el propietari del vehicle per sorpresa.

El lladre es va encarar amb el propietari que l'havia descobert i no va dubtar a utilitzar la força i, per tant, la víctima en va patir les conseqüències. El va agredir a la cara i, a més, el propietari del cotxe va caure a terra i es va fer un bon trau al cap.

Arran dels fets, el SEM (Sistema d'Emergències Mèdiques) va evacuar el ferit, de poca gravetat, en ambulància fins a l'hospital Santa Caterina de Salt. Allí li van haver de cosir el trau i fer punts de sutura al cap.

Els Mossos d'Esquadra de la comissaria de Salt, per la seva banda, van detenir el lladre com a presumpte autor d'un robatori amb violència i intimidació. L'arrestat és un home, de nacionalitat marrroquina i resident a la mateixa població de Salt.

Es tracta d'un delinqüent que compta amb antecedents policials, sobretot per robatoris amb violència i intimidació.