Un incendi va cremar diumenge una hectàrea de vegetació al barri de Campdorà, a la ciutat de Girona. Fins a sis dotacions dels Bombers de la Generalitat es van desplaçar fins al lloc dels fets i van treballar per apagar el foc, que es va declarar a la tarda.

Les flames van obligar a tallar la circulació de la carretera C-66 en el seu enllaç amb l'N-II, a l'alçada del pont de l'Aigua, segons va informar l'Ajuntament de Girona en un comunicat difós per les xarxes socials. El trànsit d'aquesta carrera va estar tallat en sentit Campdorà, i també la circulació provinent de Celrà cap a Girona. Els vehicles van haver de desviar-se per la variant.

Segons van informar els Bombers, el foc va estar controlat a les cinc de la tarda i va afectar poc més d'una hectàrea. La notícia també va circular per les xarxes socials, on molts usuaris es preguntaven què estava passant. I és que fins al lloc dels fets també s'hi va desplaçar l'helicòpter bombarder dels Bombers de la Generalitat, fet que va generar inquietud entre els veïns de la zona.