La nena de cinc anys que romania hospitalitzada després de ser atropellada, al costat d'altres nou persones, per un turisme a la terrassa d'un bar de Girona ha sortit aquest dilluns de la Unitat de Cures Intensives ( UCI).

Segons informen fonts de l'Hospital Trueta de la capital gironina, la menor es troba ja en planta una vegada que el seu estat ha millorat.

El succés es va produir al caient de la mitjanit de diumenge, quan un vehicle conduït per un jove de divuit anys, que va donar negatiu en el control d'alcoholèmia i drogues, va perdre el control al volant, va pujar a la vorera i va carregar contra els que es trobaven a la terrassa del bar Remei, al barri de Sant Narcís de Girona.

Tres menors i cinc adults ferits van ser traslladats a l'Hospital Josep Trueta i altres dos adults al Santa Caterina de Salt.

Els Mossos van descartar des d'un primer moment que es tractés d'un atemptat terrorista i fonts municipals van explicar que el jove que va provocar l'accident feia dos mesos que havia obtingut el carnet de conduir.

La Policia Municipal de Girona investiga ara les circumstàncies en què es va produir l'accident per determinar la responsabilitat del conductor en el