Un motorista ha atropellat al passeig General Mendoza, a tocar de la plaça de Catalunya.

La dona, de 61 anys, ha resultat ferida de gravetat. El SEM l'ha evacuada en ambulància fins a l'hospital Josep Trueta de Girona.

L'accident ha tingut lloc pels volts de quarts de deu del matí, la dona creuava el pas de vianants acompanyada d'un home.

La moto per causes que s'investiguen ha passat pel cim de la dona quan passava per aquesta zona i no ha pogut fer res per evitar-la.

Segons el motorista, qui estava molt afectat pel succés, s'ha enlluernat amb la llum del sol i no ha vist la dona.

En produir-se l'accident, gent que es trobava a la zona s'ha acostat ràpidament per assistir-la. Aquests han alertat el telèfon d'emergències i ràpidament, han arribat els efectius.

En un primer moment, els Mossos d'Esquadra han assistit l'atropellament fins a l'arribada del SEM -ha enviat dues ambulàncies- i el vehicle d'atestats de la Policia Municipal de Girona.

S'ha tallat el passeig General Mendoza a l'altura de la plaça Catalunya durant les tasques d'emergències. Després d'una mitja hora, s'ha reobert i la moto sinistrada -que era d'empresa-, el SEM i la Policia Municipal s'han col·locat a un lateral per tal de poder donar pas al cèntric vial.

Els serveis mèdics del SEM han atès la dona i després l'han traslladat amb una llitera fins a l'ambulància. Poc després, l'han trasllada en estat greu a l'hospital Trueta.

La Policia Municipal per la seva banda, ha elaborat l'atestat i ha parlat amb el causant de l'atropellament. També li ha practicat la prova d'alcoholèmia i ha donat negatiu.

Finalment ha conclòs que es tracta d'un accident i per tant, no és necessària la imputació del conductor causant de l'atropellament. El qual ha resultat il·lès del sinistre viari.