27 de agost de 2019
27.08.2019
Diari de Girona

Les minideixalleries de Girona recullen 649 quilos de residus en tres mesos

Aquests petits contenidors en la via pública es poden trobar en dotze punts diferents de la ciutat

27.08.2019 | 14:20
Les minideixalleries de Girona recullen 649 quilos de residus en tres mesos

Les deixalleries d'aparells electrònics i elèctrics de petit format han recollit 649 quilos de residus des que es van posar en funcionament el mes de maig passat en una dotzena de punts diferents de Girona, cosa que segons el consistori demostra que la ciutadania està sensibilitzada en aquesta matèria.

Aquesta quantitat es divideix en 360 quilos de piles, 120 d'aparells electrònics i elèctrics de petit format (com telèfons mòbils o carregadors), 80 quilos de bombetes, 60 de CD i DVD, 25 de cartutxos d'impressores i 4 quilos de maquinetes d'afaitar.

Aquests petits contenidors en la via pública es poden trobar en dotze punts diferents: a les places de Catalunya, Miquel Santaló, Marqués de Camps, Joan Brossa, Europa, Països Catalans i Reina Sibil·la de Fortià.

També a la cruïlla de la Gran Via de Jaume I amb el carrer de Francesc Coll i Turbau, a la cruïlla del carrer de Bonastruc de Porta amb la ronda de Ferran Puig, a la cruïlla del carrer de Cristóbal Grober amb el carrer de la Sèquia, a la cruïlla del carrer de Can Sunyer amb el carrer de Bosquet, i a la cruïlla del carrer d'Emili Grahit amb el carrer del Migdia.

L'objectiu de la ubicació d'aquests minicontenidors al carrer és facilitar el reciclatge de residus de petit format i conscienciar la ciutadania sobre la importància de dur a terme una gestió adequada dels elements -sobretot electrònics- que ja han acabat la seva vida útil.

El regidor de Sostenibilitat, Martí Terés ha sostingut: "La nostra aposta per la sostenibilitat i l'augment de la taxa de reciclatge a la ciutat és clara i resultats com els dels primers mesos de funcionament dels minicontenidors demostren que la ciutadania està sensibilitzada amb aquesta matèria i ens empeny a seguir fomentant polítiques en aquesta línia".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit