El centre comercial Espai Gironès de Salt regalarà durant el mes de setembre 2.354 premis coincidint amb la tornada a l'escola. La iniciativa s'emmarca en la campanya «La Ruleta de l'Espai» i té la voluntat de «retornar als visitants la seva confiança i fidelitat», en el centre.

Per participar-hi només caldrà presentar un o més tiquets de compra per un import mínim de 30 euros a l'estand de la campanya, situat a l'entrada principal del centre. També juntament amb els tiquets s'hauran de mostrar els productes adquirits als establiments de l'Espai durant el període de la campanya i facilitar les dades personals a través d'una pantalla digital.

Un cop entregats els tiquets i d'haver facilitat les dades personals, s'activarà una ruleta virtual i tots els participants s'enduran un premi; alguns s'entregaran al moment i d'altres s'hauran d'anar a recollir al Punt d'informació.

Entre els premis hi ha xecs de 20 euros per la benzinera; targetes regal de 100 euros per diferents establiments; targetes regal de 50 euros per diferents botigues. També es regalaran entrades per al Magma, consumicions per alguns dels locals de la zona de restauració i gelats i entrades de cinema, entre d'altres.La promoció serà vàlida fins al 28 de setembre o fins que s'esgotin els premis.