03 de setembre de 2019
03.09.2019
Diari de Girona

Una trentena de dinosaures de grans dimensions visitaran Girona

Una carpa instal·lada a La Copa acollirà del 7 al 15 de setembre l'exposició «Dinosaurs Tour»

03.09.2019 | 00:31
Una de les peces de l'exposició «Dinosaurs Tour».

Una trentena de dinosaures de grans dimensions visitaran aquest cap de setmana la ciutat de Girona de la mà de Dinosaurs Tours. L'exposició juràssica se celebrarà del 7 al 15 de setembre en una carpa que s'instal·larà a La Copa de la Devesa. Aquesta és la primera vegada que es podrà veure aquesta mostra, després de la visita de l'any passat de Dino Expo XXL.

Aquesta mostra itinerant que ha recorregut més d'una desena de països europeus (Alemanya, França, Itàlia, Regne Unit, Noruega, Polònia o Romania, entre d'altres) comptarà amb una trentena de peces inèdites a mida real, algunes d'elles animades, que simularan l'aspecte i el comportament dels dinosaures. «Els visitants podran veure els últims avenços tecnològics. Els dinosaures que exposem es mouen i fins i tot respiren», exclama Joan Comín, responsable de l'exposició. «És en un autèntic Parc Juràssic», afegeix.

Dinosaurs Tour exposarà Triceratops, Tiranosaures, Protoceratops, Parasaurolofus, Estegosaurios, Espinosaurio, Diplodocus i el famós Tiranosaure Rex a mida real, entre d'altres. Per fer l'exposició més impactant i real, es recrearan els hàbitats naturals dels dinosaures. L'horari d'obertura serà de dilluns a divendres de 17 a 21 h i dissabtes, diumenges i festius d'11 a 14 h i de 17 a 21 h. Les entrades tenen un preu de 8 euros.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook