Un incendi de l'habitació dels comptadors d'un bloc de pisos del barri la Font de la Pólvoraha acabat amb vuit ferits per inhalació de fum.

Han cremat els aparells elèctrics i les flames han rebentat la canonada de l'aigua que ha apagat el foc.

Els Bombers, que hi han treballat amb tres dotacions, ja s'han trobat l'incendi extingit i les seves tasques han passat per ventilar la zona. I curiosament també, per obrir diversos habitatges. Ja que els veïns per l'ensurt del foc els han abandonat i s'ha deixat les claus a dins.

El foc s'ha declarat pels volts d'un quart de quatre de la matinada, al número 4 del carrer Pruner.

Els Bombers ràpidament s'han mobilitzat amb tres dotacions i han comprovat que el foc que s'havia declarat a l'habitació dels comptadors, que es troba a la planta baixa del bloc havia cremat però ja estava extingit. El motiu, la canonada de l'aigua havia rebentat i la fuita, ha sufocat les flames.

A causa del fort fum que ha generat el foc, hi ha hagut vuit veïns que han resultat afectats de diversa gravetat per intoxicació.

En concret, segons fonts del SEM, vuit persones han resultat ferides per inhalació. Tres d'elles de caràcter lleu. Dues de les quals, el SEM ha derivat en ambulància fins a l'hospital Santa Caterina de Salt i l'altra persona, se l'ha atès in situ i no ha calgut la seva evacuació.

Mentre que les cinc persones restants han quedat ferides de poca gravetat i les han traslladat a l'hospital Josep Trueta de Girona.

El SEM ha destinat tres ambulàncies al lloc. També ha treballat en el succés la Policia Municipal de Girona.

A banda dels ferits, els Bombers han treballat durant tres quarts d'hora en l'incident. Bàsicament per obrir els pisos de les persones que s'hi havien deixat les claus.