La Fiscalia demana 46 anys de presó per a dos dels tres joves acusats d'una violació en grup a una dona de Girona el gener de 2017. Els dos homes, que van ser detinguts cinc mesos després, estan en llibertat provisional a l'espera del judici i neguen els fets. El tercer agressor sexual va fugir de la justícia. Segons avança El Punt Avui, els dos acusats també s'enfronten a una pagar una indemnització de 50.000 euros per danys i estrés traumàtic.

Els fets van passar la matinada del 21 de gener. Els tres assaltants havien iniciat una conversa amb la víctima al sortir d'un local nocturn del centre de Girona. Segons la denuncia de la dona, incorporada al relat de la Fiscalia, poc després li van robar la bossa i a continuació es va produir la violació múltiple.

L'agressió va tenir lloc sota el pont de la Font del Rei, que creua el riu Onyar. Després de l'agressió, la víctima es va desplaçar a peu fins a la comissaria dels Mossos. Allà va demanar auxili i va presentar una denúncia contra els tres homes.

En el moment de ser detinguts, els dos acusats, tenien 19 i 20 anys. El jutge els va deixar en llibertat provisional sota fiança (una de 10.000 euros i una altra de 20.000), els hi va retirar el passaport, i els va prohibir acostar-se a la víctima.