Un jove Sant Narcís sobrevolant la ciutat de Girona de nit damunt d'una mosca és la imatge que il·lustra el cartell d'enguany de les Fires. L'autora de l'obra és la Clara Mitjavila, guanyadora del concurs que es realitza expressament per donar imatge a la Festa Major.

El disseny guanyador s'ha donat a conèixer aquest matí en un acte en què han participat l'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas; el regidor de Cultura, Dinamització del Territori i Joventut de l'Ajuntament de Girona, Carles Ribas, i l'autora del cartell, Clara Mitjavila. "El cartell d'enguany il·lustra la diversió de les Fires i invita tothom a ser-ne partícip, amb una picada d'ullet als barris", ha afirmat Madrenas.

La presentació del cartell és l'indicador que ens trobem a prop de la tardor i de la celebració de les Fires de Sant Narcís, que se celebraran del divendres 25 d'octubre al diumenge 3 de novembre. "Esperem que, un any més, siguin unes festes en què tothom se senti inclòs i que tothom en gaudeixi", ha subratllat Madrenas.

La il·lustradora i dissenyadora gràfica Clara Mitjavila Bou (Cassà de la Selva, 1983) ha destacat que amb aquest cartell ha volgut representar una versió d'infant de Sant Narcís, amb actitud alegre i entusiasta, buscant noves aventures. El regidor Carles Ribas ha explicat que el jurat va valorar aquests elements i el fet que "el cartell aporta una mirada diferent, fresca, que permet ampliar l'espectre del públic a qui va dirigit".

La creativitat s'emmarca en la nit, amb una "ciutat amb les finestres il·luminades, que és el que significa per mi que tota la gent visqui les Fires", ha explicat la dissenyadora cassanenca. A més, el dibuix conté també les banderoles dels colors de la Festa Major dels 4 Rius, un aspecte que és una picada d'ullet que ha fet la dissenyadora al tercer premi del Concurs de Gots de Barraques que va guanyar el 2012 i que contenia també banderoles.