L'Ajuntament de Salt ha obert aquesta setmana la convocatòria per sol·licitar la bonificació de transport per a estudiants. Aquesta iniciativa es va posar en marxa el curs passat i se'n poden beneficiar els estudiants d'entre 16 i 25 anys empadronats a Salt que cursin estudis reglats a la ciutat de Girona o a la seva àrea metropolitana (municipis inclosos dins la zona 1 de l'ATM).

La bonificació s'aplica a la targeta T-MES que és unipersonal i que permet fer viatges il·limitats durant 30 dies. El seu preu és de 46,15 euros però amb la subvenció del 40% que atorga l'ajuntament el preu final per als estudiants beneficiaris es rebaixa fins als 27,69 euros.

La regidora de Mobilitat, Anna Fusté, explica que "després de la bona acceptació que l'experiència va tenir el curs passat amb 46 peticions de targetes, enguany hem decidit continuar amb la iniciativa, consolidar-la, i estem segurs que podrem arribar a més saltencs i saltenques".

Tots aquells estudiants que el curs 2018-2019 ja disposessin de la subvenció només cal que tornin a demanar-la sense la necessitat de tornar a demanar el cost inicial de la targeta que és de 3 euros. Cal esmentar que l'Ajuntament subvenciona un màxim de nou targetes per curs (d'octubre a juny).

Per fer la sol·licitud cal adreçar-se al Servei d'Atenció al Ciutadà de l'Ajuntament de Salt o realitzar-ho a través de l'apartat de seu electrònica (serveis i tràmits) situada dins el web municipal. La bonificació es pot demanar fins a finals del mes de maig.