Els barris de Montilivi i Montjuïc són els que disposen de la renda familiar més alta de la ciutat de Girona amb 67.150 euros i amb 63.628 euros respectivament. El tercer en aquest rànquing també pertany a la capital. Es tracta del barri de Palau, que arriba als 57.356 euros. A l'extrem contrari, hi ha les famílies del Disseminat de Caputxins, Font de la Pólvora i Vila-roja, amb rendes que oscil·len entre els 11.800 i els 20.600 euros.

Són dades que es poden conèixer amb tant nivell per primer cop i que formen part d'una aplicació experimental de l'Institut d'Estadística estatal. Gràcies a l'encreuament de dades del Cens i d'Hisenda ara es pot cartografiar amb més exactitud les diferències de renda entre zones d'una mateixa ciutat i en el cas gironí, descobreixen importants desigualtats territorials. En aquest cas, les dades són de 2016.

Al marge dels barris més rics de la capital de la província, Aiguaviva (49.579), Fornells de la Selva (49.223), Sant Andreu Salou (49.157), són alguns dels municipis gironins amb les rendes mitjanes més elevades.

Consulta aquí la informació completa per a totes les comarques de Girona.