26 de setembre de 2019
26.09.2019
Diari de Girona

Temps de Flors prioritzarà els projectes de plantes reutilitzables

L'Ajuntament de Girona ha obert la convocatòria per seleccionar les instal·lacions per l'edició de l'any vinent

26.09.2019 | 18:57
Un dels muntatges de la darrera edició.

L'Ajuntament de Girona ha obert recentment la convocatòria per seleccionar els projectes que formaran part de la 65a edició de Girona, Temps de Flors, que tindrà lloc a la ciutat del 9 al 17 de maig del 2020. És a partir d'aquí que el consistori tria les propostes que considera més adients i les va seleccionant per els espais que considera més idonis.

Les inscripcions per presentar les propostes i seleccionar espais ja estan obertes a través de la seu electrònica de l'Ajuntament i es tancaran el 30 de novembre.

Aquest any s'ha afegit un criteri nou a l'hora de puntuar els projectes i es valorar l'ús de planta reutilitzable en la creativitat. «L'objectiu és afavorir l'aprofitament de les plantes i les flors, moltes de les quals es destinen a replantar jardins i equipaments de la ciutat un cop acabat Girona, Temps de Flors. La sostenibilitat ha de ser cada cop més un aspecte important a tenir en compte en totes les accions que es portin a terme des de l'Ajuntament», ha ressaltat la tinenta d'alcaldia i regidora de Promoció Econòmica, Glòria Plana Yanes.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook