04 de octubre de 2019
04.10.2019
Diari de Girona

El Pla Local de Joventut de Salt agafa forma amb la participació de 335 veïns

Els joves han fet arribar les seves propostes sobre els equipaments i les activitats que es fan a la vila

04.10.2019 | 18:07
El Pla Local de Joventut de Salt agafa forma amb la participació de 335 veïns

L'Ajuntament de Salt ja ha posat fil a l'agulla per redactar el nou Pla Local de Joventut (PLJ) 2020-2023 i un dels primers passos que s'ha fet és l'elaboració de l'enquesta El jovent parla per tal de poder recollir les aportacions i propostes dels saltencs. Segons exposa el consistori, 335 joves ja han donat la seva opinió.

El qüestionari consta de quatre apartats que són: situació de la població jove de Salt, valoració dels equipaments i les actuacions, propostes i contextualització. Els joves poden donar la seva opinió fins el diumenge 13 d'octubre.

Un cop finalitzat el termini, s'extraurà la informació i serà una de les bases sobre la qual treballarà el grup motor que pilotarà tot el procés. Aquest equip estarà format pel regidor de Joventut Fermí Cunill, tècnics de l'Ajuntament i representants del departament d'Ensenyament, de l'Escola d'Adults, del Consorci de Benestar Social, de les diferents AMPA del municipi, membres de la plataforma Salt Educa, joves del municipi i representants d'escoles i instituts de Salt.

"És gràcies a la participació dels joves i de tots els agents implicats en el pla que aconseguim, com en aquests darrers quatre anys, treballar solucions per als reptes que tenim a sobre la taula", afirma Cunill. Apostant per elaborar un pla basat en la participació, a banda de l'enquesta també s'han organitzat tallers participatius als instituts on els joves tenen un altre canal per poder fer arribar les seves propostes. D'altra banda, també ja hi ha agendada una jornada participativa presencial que, en aquest cas, se celebrarà el dissabte 16 de novembre a l'Auditori de la Factoria Cultural Coma Cros.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook