L'Associació de Veïns del barri del Mercadal de Girona s'ha afegit a les queixes dels veïns del carrer eiximenis pels sorolls i les molèsties que causen els clients d'un local d'oci nocturn que hi ha en aquest carrer. El president de l'entitat, Ferran Girón, ha explicat que han contactat molts cops amb l'Ajuntament, però que no els fan cas. Assegura que els veïns estan «cansats» d'aguantar cada dijous, divendres i dissabtes a la nit els sorolls que causen els clients de la discoteca quan són al carrer. Una situació que aquests tres dies s'allarga fins les sis de la matinada. Alerta que alguns residents s'estan plantejant accions per protestar de manera visible.

Girón explica que, a més a més, l'endenà el carrer apareix amb llaunes, ampolles de vidres senceres o trencades, vomitades i orins.

Fa uns dies, un grup de veïns va explicar a Diari de Girona que algunes persones havien deixat de viure al carrer després de molts anys, farts d'aguantar les moèsties. Altres, han hagut de canviar les finestreso els vidres. No obstant, ni així aconsegueixen conciliar el son, segons afirmen.