15 de octubre de 2019
15.10.2019
Diari de Girona

Doble fil musical a les atraccions de les Fires de Girona

Hi haurà dues emissores, per a les parades infantils i per a les d'adults, on hauran de connectar totes

15.10.2019 | 00:21
Doble fil musical a les atraccions de les Fires de Girona

Les atraccions de les Fires de Sant Narcís de Girona, situades al parc de la Devesa, mantindran un doble fil musical. N'hi haurà un per a la zona de les atraccions infantils i un altre per a les atraccions d'adults.

Ambdós funcionaran de manera independent i amb cançons adients per a cada franja d'edat. Aquest doble fil musical s'establirà per mitjà de dues emissores de ràdio en FM.

Les empreses interessades a obtenir aquest servei poden presentar les seves ofertes per un preu de sortida que l'Ajuntament de Girona ha estimat en 8.082,80 euros.

Els titulars de les atraccions estaran obligats a instal·lar, seguir i complir les prescripcions en matèria d'unificació del so. L'Ajuntament proporcionarà durant el període de muntatge i instal·lació de les atraccions les oportunes instruccions als efectes de formalitzar la connexió al sistema general de so de les Fires de Sant Narcís.

Per tal que els firaries puguin donar compliment a aquestes obligacions és necessari que l'Ajuntament de Girona contracti la instal·lació i el manteniment d'una programació musical en català a la qual els titulars de cada parada o atracció s'hauran de connectar.

El regidor de les Fires i de Cultura, Carles Ribas, ha explicat que la intenció per a les properes edicions és que en aquest fil musical hi predomini la «música feta a casa», per tal de donar a conèixer, per exemple, grups emergents locals i que aquesta emissora pugui servir com a plataforma.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook