22 de octubre de 2019
22.10.2019
Diari de Girona

L'ajuntament de Girona confirma la suspensió de les barraques de Fires i dels concerts a la Copa

També suspenen els castells de vigília, la tronada i el correfoc · Els focs de l'últim dia i la resta d'actes es mantenen

22.10.2019 | 20:07
L'ajuntament de Girona confirma la suspensió de les barraques de Fires i dels concerts a la Copa

Ja és oficial. L'Ajuntament de Girona ha decidit suspendre les barraques de Fires i els concerts a la Copa durant les Fires de Sant Narcís. La decisió l'ha prés l'equip de govern arran d'un informe on la Policia Municipal i els Mossos d'Esquadra avisen que no poden garantir la seguretat durant les actuacions musicals.

D'altra banda també s'han suspès els castells de vigilia, la tronada i el correfoc, que s'havien de celebrar tots tres aquest dissabte 26 d'octubre. La resta d'actes, inclosos els focs artificials de l'últim dia, es mantenen.

L'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, s'ha compromès a buscar "més endavant" un cap de setmana o pont de tres dies per programar actuacions musicals pels joves perquè tinguin "una opció de gaudir" de la Festa.

Aquest matí, el regidor de Cultura i Fires de l'Ajuntament de Girona, Carles Ribas, ja havia insinuat la suspensió de l'activitat a les barraques de la Copa en assegurar que ha de "primar la protecció i la defensa dels ciutadans per sobre de l'esbarjo".

 
Compartir a Twitter
Compartir a Facebook