23 de octubre de 2019
23.10.2019
Diari de Girona

Centenars de persones llancen escombraries a la delegació del govern espanyol a Girona

Unes 500 persones es concentren a l'Avinguda Jaume I de Girona

23.10.2019 | 20:13

Centenars de persones llancen bosses d'escombraries al voltant de la delegació del govern espanyol a Girona convocades pel CDR Girona. Els manifestants es concentren aquest vespre a Jaume I davant la delegació, fortament custodiada per agents policials que impedeix acostar-s'hi. Els carrers propers a la delegació del govern estatal estan tallats amb tanques, i la policia bloqueja els accessos.

La gent crida consignes contra les forces d'ocupació i llença bosses plenes de brossa de l'altre costat de la tanca.

Els concentrats llegeixen un manifest demanant la llibertat dels presos polítics i els detinguts, així com la dimissió del conseller d'Interior, Miquel Buch. Els manifestants també reclamen que no es suspenguin els concerts de les fires de Sant Narcís i que la gent continuï mobilitzada.

Un cop feta la protesta, a través de les xarxes socials han afirmat que "queda oficialment inaugurat l'abocador popular de l'antiga subdelegació del govern espanyol d'ocupació a Girona". Una línia de tanques lligades i furgonetes dels antiavalots dels Mossos d'Esquadra i de la Policia Nacional han protegit l'edifici però no han muntat línia policial.
Compartir a Twitter
Compartir a Facebook