Sorpresa a l'aparcament d'un bloc de pisos del barri de Sant Pau de Girona. Uns vàndals es van dedicar a destrossar els vidres d'almenys tres vehicles que estaven aparcats i en van sostreure alguns objectes.

Aquest fet va sorprendre a més d'un veí que de bon matí va voler anar a buscar el seu vehicle per poder traslladar-se a la feina i es va trobar, per exemple, amb un extintor a dins del seu cotxe i una de les finestres feta tota a miques per l'impacte.

Aquests lladres van actuar de matinada, i fins ahir al matí els veïns no es van adonar dels fets. Aquests en les pròximes hores ho denunciaran als Mossos d'Esquadra de la comissaria de Girona.

La policia no és el primer cop que ha d'actuar en aquesta zona del barri de Sant Pau. Aquesta vegada els lladres van entrar en un bloc situat al carrer del riu Ser, a tocar del carrer Caldes de Montbui. Però anteriorment hi havia hagut robatoris, fa prop de mig any, en altres blocs de pisos d'aquesta zona. Per exemple, en un bloc situat al carrer del cantó, els lladres hi van entrar un parell de vegades, i com que l'aparcament té pisos van actuar primer en un d'ells i després a l'altre. També van destrossar els vidres dels vehicles.