L'esplanada de La Copa acollirà 134 parades d'artesania i d'alimentació, després que s'hagin suspès les barraques i els concerts de La Copa per motius de seguretat arran dels aldarulls dels últims dies. Es tracta de les fires que es trobaven en altres edicions a la plaça Vicens Vives (darrere dels jutjats), a la plaça Independència i al carrer Ramon Folch.

Enguany, aquests espais quedaran lliures. «La majoria de les concentracions que es produeixen aquests dies es fan al voltant dels jutjats, motiu que ens va fer plantejar canviar la ubicació de les parades», va explicar ahir el regidor de Fires de l'Ajuntament de Girona, Carles Ribas.

El regidor va afirmar que de moment no hi ha cap altre canvi pel que fa a la programació de les Fires de Sant Narcís però que se'n poden produir «a última hora» segons «la realitat» que es vagin trobant. Preguntat sobre els concerts de Sant Feliu, Ribas va explicar que es mantindran en el mateix format i horari. «Pot ser que més gent vagi en aquest espai perquè no hi haurà barraques, però són concerts que acaben a les 11 de la nit i entenem que no han de generar cap problema», va concloure.