25 de octubre de 2019
25.10.2019
Diari de Girona

Cercaviles i balls com a acte previ a l'inici oficial de les festes

Quatre desfilades populars sortiran de diferents barris i culminaran totes a plaça Catalunya Posteriorment a la plaça del Vi tindrà lloc el ball de l'Àliga

25.10.2019 | 00:21
Els elements de la faràndula acabaran la cercavila a la plaça del Vi.

Els actes populars al carrer tenen com a punt destacat les diferents cercaviles que es faran a diversos punts de la ciutat com a acte previ a l'inici de les fires. Des de quatre punts diferents s'iniciaran les cercaviles que acabaran desembocant a la plaça Catalunya per anar posteriorment fins a la plaça del Vi per presenciar el pregó que donarà el tret de sortida als actes.

La cercavila amb la Baba Babarota serà a partir de les 5 de la tarda d'avui amb una xocolatada al parc de Vista Alegre per, una hora més tard, sortir per anar cap a la plaça Catalunya. La Fal·lera Gironina sortirà des de la plaça Miquel Santaló per passar pel carrer Joan Maragall i culminar també el trajecte fins a plaça Catalunya. La cercavila dels gegants de Santa Eugènia del Ter sortirà de la plaça U d'Octubre per passar pel carrer Nou i arribar a plaça Catalunya. La quarta cercavila protagonitzada pels gegants de l'Esquerra del Ter i Caixa de Trons completarà el trajecte entre la plaça Independència i la plaça Catalunya.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook