25 de octubre de 2019
25.10.2019
Diari de Girona

Un jove sant Narcís sobrevolant Girona per anunciar les Fires

La figura del patró damunt d'una mosca és la imatge d'aquest any del cartell de les Festes La seva autora és la dissenyadora gràfica de Cassà Clara Mitjavila Bou

25.10.2019 | 00:20
Un jove sant Narcís sobrevolant Girona per anunciar les Fires

Moltes veus coincideixen que aquest any el cartell oficial de les Fires de Sant Narcís és d'una gran originalitat. La seva autora és la dissenyadora gràfica i il·lustradora Clara Mitjavila Bou (Cassà de la Selva, 1983), que amb el seu cartell aporta un toc molt divertit a la festa fugint del tradicionalisme i seriositat d'alguns cartells de festa major.

En el cartell apareix la figura d'un jove sant Narcís, el patró de la ciutat, sobrevolant Girona al damunt d'una mosca de grans dimensions. Al seu voltant hi ha la silueta de nit de la Catedral i l'església de Sant Fèlix amb el seu campanar, il·luminades de nit, i el jove sant Narcís amb un gran somriure a la boca mostra amb el dit la gran Seu gironina. Tampoc hi falta la gran nòria, una de les imatges que més s'associen a les atraccions que s'instal·len anualment al parc de la Devesa durant totes les Fires. El cartell es completa amb les banderoles de les de la Festa dels 4 Rius.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit