L'escenari de la plaça de Sant Feliu és un dels que no s'han tocat de les Fires de Sant Narcís. Aquest dissabte a la nit hi va haver una doble actuació coincidint amb la primera jornada de concerts. Primer va ser el torn dels gironins Berros de la Cort, que van presentar a casa les noves cançons del nou àlbum Torb amb un repertori medieval amb arrels catalanes i mediterrànies d'autoria pròpia.

El plat fort, però, era l'actuació del polifacètic Joan Garriga, que l'any passat va haver de suspendre l'actuació per culpa de la pluja. L'excantant de Dusminguet i de La Troba Kung-Fú, ara acompanyat de la formació Galàctic Mariatxis, van omplir l'espai de rúmbia vallesana, cançons de taverna i balls de plaça, amb temes inèdits i versions revisionades de grups anteriors del mateix Garriga.

L'actuació, per si sola, ja hauria omplert el petit espai del Barri Vell governat pel Cul de la Lleona, però l'absència de concerts a l'esplanada de La Copa i les ganes dels joves de sentir música en viu possiblement van ajudar a engreixar encara més el nombre d'assistents.

Avui, l'escenari tornarà a ser punt de concerts amb la posada en escena de la Girona Banda Band. El dijous hi seran presents Xebi SF i Cala Vento i dissabte vinent serà el torn dels banyolins Morgat Morgat i del compositor barceloní Pau Vallvé. Dues jornades on es preveu, novament, una gran afluència de públic.