28 de octubre de 2019
28.10.2019
Diari de Girona

Girona comença a reasfaltar el tram de Jaume I malmès durant els disturbis

Es preveu que les obres acabin aquest dimecres i que l'endemà es pugui reobrir l'avinguda a la circulació

28.10.2019 | 13:33

L'Ajuntament de Girona ha començat a reasfaltar el tram de Jaume I malmès pel vessament de cera i la crema de contenidors durant els disturbis. Tot i que inicialment es preveia que les obres es fessin passat Fires, el consistori va anunciar la setmana passada que havia decidit avançar-les. Es preveu que els treballs acabin aquest dimecres i que l'endemà es pugui reobrir aquesta part de l'avinguda a la circulació. Es tracta del tram de Jaume I comprès entre la plaça Marquès de Camps i el carrer Miquel Blay, que ara ja porta quasi dues setmanes tancat. Els treballs consisteixen a fresar la capa de rodament del ferm, reposar-la amb aglomerat asfàltic i pintar les marques viàries.

Les màquines han entrat aquest matí a primera hora al tram de Jaume I que porta tancat des del 15 d'octubre passat. D'entrada, allà on se centren els treballs és a la part que queda entre la Subdelegació i la plaça U d'Octubre. Aquí és on s'hi va vessar cera. Allò que s'està fent és rebaixar la capa d'asfalt per retirar-la, perquè encara hi quedaven restes de cera i això era perillós (sobretot, per les motos). Posteriorment, la zona es reasfaltarà.

Es preveu que les obres a Jaume I s'acabin demà passat. A més d'aquest tram, els operaris també repararan les parts de calçada que es van veure afectades per la crema de contenidors durant els disturbis. Durant les tasques de pavimentació es pot restringir l'entrada i la sortida als guals del carrer de la Sèquia i de la Gran Via Jaume I.

Talls puntuals per Sant Narcís

Demà, dia de Sant Narcís, també es faran reparacions del ferm deteriorat al passeig de la Devesa, a la rotonda del Rellotge, a l'avinguda de Ramon Folch, a la plaça de Catalunya i a la mateixa Gran Via de Jaume I. Per aquest motiu, hi haurà tancaments puntuals a la circulació de vehicles en aquestes vies des del matí i fins a primera hora de la tarda.

Entre avui i dimecres les línies de bus urbà seguiran amb els recorreguts i parades provisionals dels darrers dies. A partir del dijous 31 d'octubre, totes les línies de bus urbà afectades recuperaran els recorreguts i parades habituals.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook