L'Ajuntament de Girona ha reobert al trànsit el tram de la Gran Via de Jaume I afectat pel vessament de cera i la crema de contenidors durant els aldarulls de fa dues setmanes. Es tracta de la part d'avinguda que queda compresa entre els carrers Miquel Blay i la plaça Marquès de Camps. Inicialment la previsió era que aquesta part de l'avinguda -una de les artèries de la ciutat- es reobrís aquest dijous, però s'ha avançat unes hores. En total, una de les principals artèries viàries de la ciutat ha estat quinze dies tancada al trànsit.

A partir de les quatre, els vehicles ja han pogut circular-hi. Les obres, que van començar dilluns, han consistit en fresar la capa de rodament del ferm, reposar-la amb aglomerat asfàltic i tornar a pintar les marques viàries.

En paral·lel, aquest dimarts l'Ajuntament també va reparar el ferm deteriorat al passeig de la Devesa, a la rotonda del Rellotge, a l'avinguda Ramon Folch, a la plaça Catalunya i en altres parts de la mateixa Gran Via de Jaume I. Les obres, això sí, van coincidir amb la Diada de Sant Narcís -un dels dies forts de Fires- i van provocar col·lapses de trànsit al voltant d'aquestes zones.