L'alcalde de Sarrià de Ter, Narcís Fajula, va declarar ahir davant la fiscalia per tenir una pancarta penjada a la façana de l'ajuntament que posava «Fake Justice» durant les eleccions municipals. Fajula va ser denunciat per Ciutadans a la Junta Electoral de Zona (JEZ). Tot i així, l'alcalde va explicar durant la seva declaració que no va rebre «cap notificació» sobre la retirada de la pancarta i per això la va mantenir. Ara, la fiscalia l'acusa de desobediència i prevaricació.

Fajula es va mostrar «espantat» a l'hora d'entrar als Jutjats. De tota manera, va comptar amb el suport d'una cinquantena de persones que es van concentrar a la porta dels Jutjats de Girona per donar-li suport. Un d'ells va ser el president del Parlament, Roger Torrent, qui havia estat el seu antecessor en el càrrec.

Fajula va afirmar que durant la seva declaració els va dir «la veritat» i va afegir que «no hi ha res a amagar». El batlle va dir que també li van demanar «si era alcalde de Sarrià» i quants anys feia que estava al càrrec i «gairebé res més». Per això, confia que el cas s'arxivi.

En paral·lel, Fajula va recordar que amb l'inici de la precampanya de les eleccions generalsdel 10-N, Cs va presentar un recurs a la JEZ per tenir penjats llaços grocs a la llar d'infants. L'alcalde va afirmar que ja els van treure quan va rebre «la citació judicial» d'ahir perquè es va donar per «al·ludit». Tot i així, va insistir que no ha rebut «cap notificació per retirar els llaços» de la llar d'infants.