Les fires de pintura, alimentació, artesans i brocanters ha portat una gentada als carrers del Barri Vell i del centre de Girona des de primera hora del matí. I és que les Fires de Girona viuen per Tot Sants un dels dies de més públic al carrer. En ser un dia festiu, nombroses famílies d'arreu de les comarques gironines s'acosten a la ciutat per gaudir de la festa major de Girona.

El Parc del Migdia també ha estat un dels punts concorreguts de la jornada. A partir de les 12, el grup Ramonets ha fet ballar els més petits i petites; i després ha arribat el torn del grup gironí President Xai, que ha ofert el seu repertori d'ska, reggae, rock i ritmes llatins.

També al migdia, la plaça Calbet i Rubalcaba ha acollit el 79è Concurs de colles sardanistes de Girona del GEiEG i final del campionat de Catalunya.

Algunes de les activitats més destacades de la tarda-vespre han estat són els concerts de la plaça de Sant Pere, on s'ha reunit de nou el combatiu grup gironí Tipuaixí, o la pujada d'un pilar de 4 a les escales de la Catedral a càrrec dels Marrecs de Salt. Així l'hem vist en directe:

La Drakofarra i el Corre-Xuixos, que havien de començar a les 22 h al costat de la Catedral de Girona han posat fi a les actvitats de la jornada

Consulta tota la programació aquí.