L'Associació d'Hostaleria, Turisme i Restauració de Girona organitza un any més la Mostra de Tapes Tapa't.

Una vintena d'establiments adherits a la companya gastronòmica, ofereixen un Menú de Tapes de Tardor, composat per 5 tapes salades i una tapa dolça. El Xefs de la ciutat mostren la seva creativitat amb tapes innovadores i originals. Suquet d'anguila del Delta de l'Ebre amb patates, provoletta al forn de llenya amb melmelada de pera o ous a baixa temperatura amb sopa de ceba i pa cruixent de romaní, entre moltes altres.

Tapa't té com a objectiu mostrar els plats més representatius de cada restaurant participant en un sol menú. En format de petits tastets, els visitants podran tastar el millor de la cuina gironina.

La campanya gastronòmica Tapa't va néixer l'any 2015, com a una reformulació de la campanya gastronòmica Destapa't. La idea del Tapa't és donar un format d'hivern a la ruta de tapes, és a dir, com que fa fred en comptes de fer una ruta, poder gaudir de diferents tapes en un sol establiment.

En aquesta edició la campanyta compta amb Aigües Sant Aniol com a patrocinador

L'Associació d'Hostaleria, Turisme i Restauració de Girona (AHTRG) aposta pel turisme de qualitat, cultural, gastronòmic i de negocis des de 1977. Està formada per un grup d'empreses, de restaurants i allotjaments de Girona i rodalies, que promocionen la marca Viu Girona i la seva gastronomia. Ho fa a través de diverses campanyes durant tot l'any, entre les quals, Girona10, Gastroflors, Cuina al Carrer Barri Vell, Tapa't o la Setmana Gastronòmica.