La Guerrilla Comunicacional va presentar ahir el projecte guanyador de la darrera convocatòria de la beca de Girona. El projecte es diu L'entrevista del mes i es tracta d'una proposta d'interès social en matèria d'educació cívica adreçat a l'alumnat d'ESO, a les escoles públiques d'adults i a la ciutadania en general amb l'objectiu d'elaborar eines didàctiques que poden complementar el currículum escolar i l'elaboració d'un documental sobre la vida i l'obra de Joaquim Franch. En la darrera edició de la beca es van presentar vuit entitats i centres educatius.

L'exposició del projecte es va fer a la Facultat d'Educació i Psicologia de la UdGi hi va ser present l'alcaldessa, la regidora d'Educació, Eva Palau; el vicerector de Qualitat i Transparència de laUdG, Pepus Daunis, i la degana de la Facultat d'Educació i Psicologia de la UdG, Montserrat Vila.

La beca, que es convoca bianualment, premia projectes que es basin en els drets socials i educatius de les persones, que plantegin noves perspectives socioeducatives a la ciutat i tinguin grans dosis de dinamisme i compromís per actuar i millorar vers una ciutadania activa, democràtica i solidària.