01 de desembre de 2019
01.12.2019
Diari de Girona

L'Ajuntament arranja els jardins de John Lennon

L'actuació consisteix a esponjar la zona per millorar la seguretat de l'espai Els treballs els realitza la brigada amb la Fundació Ramon Noguera

01.12.2019 | 00:31
Una de les zones dels jardins John Lennon, on s'ha actuat.

L'Ajuntament de Girona està duent a terme aquests dies diverses actuacions de millora als jardins de John Lennon, ubicats darrere el monestir de Sant Pere de Galligants. Tot i el manteniment habitual que es fa als parcs i jardins, els serveis tècnics municipals han considerat necessària una actuació més a fons per arranjar l'espai per millorar-ne la seguretat.

Les tasques que s'hi estan executant són principalment les d'esponjar l'espai –traient algun dels arbres perquè havien generat zones amb foscor i espais tancats i perquè els que es deixen puguin créixer millor– i les d'enjardinar els parterres i refer alguns murs de pedra que estaven malmesos.

Amb els parterres es prioritzaran les plantes mediterrànies i les plantes adaptades als climes secs, que tenen un baix manteniment i un baix consum hídric i que, alhora, mantenen la bellesa estètica de la vegetació. La directriu principal amb la qual l'Ajuntament treballa és aconseguir la màxima sostenibilitat dels parcs i jardins de la ciutat, expliquen en un comunicat.

Aquestes actuacions es van iniciar el passat 23 d'octubre i les estan realitzant les brigades municipals conjuntament amb la Fundació Ramon Noguera, que treballa per a la inserció laboral de les persones amb discapacitat intel·lectual. Està previst que en els propers mesos es doni per acabada l'actuació.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook