La matinada de Sant Esteve alguns veïns de Salt es van despertar amb una mala notícia: tenien els vidres dels cotxes rebentats i els havien robat algun objecte de valor que tenien a dins.

Els fets van tenir lloc entre dos quarts de sis i dos quarts de set de la matinada, uns individus van agafar un objecte contundent i van dedicar-se a esbotzar les finestres dels cotxes que hi havia aparcats en una àrea de pàrguing situada entre el carrer Moreneta i Doctor Castany.

La Policia Local de Salt s'ha fet càrrec de la investigació i, de moment, no hi ha detinguts pels fets. Els lladres es van emportar objectes de valor tipus navegadors GPS i altres estris de l'interior dels cotxes. Alguns dels cotxes van acabar amb més d'una finestra feta miques.

Almenys dos casos a Girona

A Girona també van aparèixer ahir dos vehicles amb les finestres rebentades a la zona del carrer del Poble Sarhuí, a tocar de l'escola Maristes. Una zones propera a les hortes de Santa Eugènia on ja hi ha hagut puntualment accions d'aquest tipus. Algunes vegades fruit del vandalisme. A l'octubre va succeir el mateix amb una dotzena de cotxes aparcats en aquesta àrea de la ciutat.