Gregori Martínez és el nou Inspector en Cap de la Policia Local de Salt, una incorporació que s'ha produït aquest 1 de gener. Martínez, llicenciat en Dret i Criminologia, substituirà l'inspector Antoni Marco que a hores d'ara està de baixa i que es jubila aquesta primavera.

El nou cap de la Policia Local de la vila ha estat durant els darrers quinze anys el màxim responsable de la policia de Banyoles. Explica que arriba a Salt amb la voluntat d'aportar la seva experiència i, entre tots plegats, "millorar el servei" de la Policia Local. El regidor de Seguretat Ciutadana de l'Ajuntament, Toni Vidal, afirma que ja han començat a treballar amb el nou inspector "per continuar adaptant tota l'estructura de la policia local a les necessitats de la vila". Per la seva banda, l'alcalde de Salt, Jordi Viñas, recorda que està previst una ampliació de la plantilla fins als 57 agents, decisió que es va aprovar el darrer trimestre del 2019.

Gregori Martínez (Sant Gregori, 1966) és llicenciat en Dret (UNED) i Criminologia (UdG) i compta amb un postgrau en Direcció i Gestió de la Seguretat Pública (UOC). Abans d'incorporar-se a la Policia Local de Salt, durant els darrers quinze anys ha estat l'Inspector en Cap de la Policia Local de Banyoles. Prèviament havia format part del cos dels Mossos d'Esquadra com agent, caporal i sergent.