L'hospital Josep Trueta ha informat a les xarxes socials de l'evacuació de les plantes inferiors del recinte hospitalari per l'entrada d'aigua a conseqüència del desbordament del Ter. No s'ha traslladat cap pacient.

Segons aquestes mateixes fonts, l'aigua ha entrat al subterrani -3 on es concentren activitats tècniques que no afecten el normal funcionament de l'hospital.

L'Institut Català d'Oncologia també s'ha vist obligat a suspendre l'activitat programada a la planta semi-soterrani on es troba radioteràpia i l'Hospital de Dia 2. L'activitat s'ha traslladat a l'Hospital Dia 1.

El riu s'ha tornat a desbordar en dos punts a la ciutat de Girona. Per una banda, al barri de Pont Major, que ha comportat el tall de la carretera de Palamós en els dos sentits de la marxa. Els vehicles es desvien pel pont de l'Aigua. Dimecres ja es va desbordar el Ter en aquest mateix punt.

A partir de les 12 també s'ha tallat el carrer de Pedret en el seu tram entre la Copa i el pont del Trueta, ja que l'aigua del riu també ha sobresortit en aquest punt. A causa d'això, l'Ajuntament de Girona ha tancat preventivament la biblioteca Just M. Casero i el centre cívic del Pont Major. També ha demanat a tota la població que viu en baixos de les zones properes al riu que pugi a plantes superiors o en altres punts més llunyans al Ter.