Operació de pel·lícula per recuperar el servei d'aigua potable a la població de nou municipis. Un helicòpter ha despenjat un bomber, i ha explicat al cap de planta com estava el punt de captació. Després s'hi ha tornat amb un vehicle especial tipus eruga que s'hi ha pogut apropar i amb l'ajuda de bombers s'han pogut despenjar per una tirolina fins a la instal·lació (rodejada pels 1.200 m³/s que sortien del Pasteral). Allà s'ha carregat gasoil al grup electrogen i s'ha obert més la comporta fins a 400 litres, suficient per subministrar 300 litres per l'Àrea de Girona i 100 pel CCB.

A partir de les 20.30 h es preveu que s'hagi restablert el subministrament d'aigua potable a la ciutat de Girona. A hores d'ara s'està recuperant de forma progressiva aquest subministrament i s'espera que tot el municipi disposi d'aigua a les 20.30 h. Tot i això, es continua treballant en la recuperació completa del servei, perquè ara mateix les condicions de subministrament estan en un estat precari i no s'espera que fins demà es pugui estabilitzar la situació.

A més de la ciutat de Girona, es restablirà el servei a Salt i Sarrià de Ter i a la resta de municipis que es nodreixen de la provisió d'aigua potable d'Aigües de Girona, Salt i Sarrià de Ter: Aiguaviva, Bescanó, Fornells de la Selva, Quart, Sant Julià de Ramis i Vilablareix.

La resolució d'aquesta incidència comporta, per tant, que demà es reprenguin les classes i s'obrin amb normalitat tots els centres educatius de la ciutat de Girona amb l'excepció de l'Institut Narcís Xifra. En aquest equipament, les filtracions d'aigua han causat desperfectes en algunes aules.