Fira de Girona acollirà, entre aquest dijous, 30 de gener, i diumenge, 2 de febrer, la tercera edició del Districte21. Es tracta d'un market d'hivern -anteriorment conegut com a FiraRebaixa- que tindrà una trentena d'expositors amb roba de moda i complements, cinc actuacions musicals i activitats per al públic infantil. La fira, que té lloc durant quatre dies, ha acollit en les darreres edicions uns 12.000 assistents.

Aquesta edició pretén oferir la shopping experience més completa amb zones de descomptes, concerts i espectacles en directe. Expositors en moda d'home, moda de dona, moda infantil, llar, calçat, marroquineria, joieria, complements i llenceria exhibiran les millors oportunitats.

«Canviar el FiraRebaixa pel Districte21 ens va apropar a un públic més jove i nou; crec que ho hem encertat perquè ara hem consolidat un format més atractiu i dinàmic», explica la directora de Fira de Girona, Coralí Cunyat. «Aquest market d'hivern és un espai ideal per fer les últimes compres de rebaixes i per gaudir d'altres experiències», afegeix.

Districte21 seguirà comptant amb un espai amb actuacions musicals en directe per donar a conèixer el talent gironí. El públic infantil també tindrà el seu espai. El Districte21 és d'entrada lliure i tindrà el següent horari: de 10 a 21 hores, excepte el diumenge, que el tancament s'avançarà a les 20.