11 de febrer de 2020
11.02.2020

La jutgessa de pau substituta de Salt, Inès Rigau, Premi Tres de Març

Fa més de 25 anys que exerceix en el càrrec i col·labora en l'activitat social i cultural de la vila

11.02.2020 | 00:01
Inès Rigau.

Inès Rigau és la guanyadora del Premi Tres de Març de Salt d'aquest any 2020. Rigau fa més de 25 anys que exerceix com a jutgessa de pau substituta de la vila i col·labora habitualment en l'activitat social i cultural del municipi en actes referents com Les Veus de Salt. L'acte d'entrega del guardó es durà a terme el dimarts 3 de març a partir de les 20.00 hores al teatre del municipi.

Rigau va néixer a Salt l'any 1941 a l'actual plaça de les Llúdrigues i va ser una de les fundadores i membre de l'agrupació teatral ESTIL. L'alcalde de Salt, Jordi Viñas, destaca la seva vinculació amb la vila recordant que «la Inés va passar deu anys vivint fora de Salt, a països com Portugal, Angola i Uruguai però sempre s'hi ha sentit arrelada i sovint explica que com més gran es fa més li agraden les coses de Salt».

Els Premis 3 de Març de Salt reconeixen persones i entitats que duen a terme la seva activitat a la vila i que s'hagin distingit per la seva activitat o les seves iniciatives relacionades amb la promoció de la vida cultural i cívica al municipi.

Enguany, com a novetat, el guardó s'atorgarà els anys parells a les persones individuals i els senars, a les entitats. D'altra banda, per fomentar la participació s'han admès les candidatures presentades per persones físiques o jurídiques.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook