Matí complicat a l'AP-7 amb dos accidents ocorreguts a poques hores de diferència. Un turisme ha patit un accident aquesta matinada a un quart de sis en xocar per la part de darrere d'un tràiler a l'AP7, a l'altura de Salt i la sortida oest de la via. L'únic ocupant del turisme ha resultat ferit lleu i ha estat evacuat a l'Hospital Trueta pel Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). Els Bombers han hagut de rescatar l'únic ocupant del vehicle, que havia quedat atrapat sense poder sortir.

Poca estona després, a les set hores, un altre turisme s'ha encastat contra un altre camió mentre circulàven a la mateixa via i només uns metres més avall, ja al terme municipal de Sant Gregori. Per tal de poder rescatar l'ocupant del turisme, que també havia quedat atrapat i ha resultat ferit lleu, els Bombers han hagut d'utilitzar una grua que ha hagut d'arrossegar uns 150 metres el turisme per desencastar-lo. El SEM ha evacuat el ferit al Trueta.

L'aparatositat de l'incident ha obligat els serveis d'emergència a tallar dos carrils, el que ha provocat cues a la via en sentit sud.