El jutjat de guàrdia de Girona ha enviat a presó dos homes de 18 i 19 anys acusats de robar de manera violenta un jove a Salt (Gironès). Els fets van passar el 9 de febrer a mitja tarda, quan la víctima caminava pel Carrer Llarg, en direcció la Factoria Coma Cros, al centre de la localitat. De sobte, quatre persones se li van acostar i amb l'excusa de demanar-li una cigarreta el van rodejar. Aleshores un dels quatre assaltants va agafar la víctima pel coll mentre la resta li regiraven les butxaques. Finalment, li van acabar robant una cartera amb diners i documentació i un paquet de tabac. Arran dels fets, la Unitat d'Investigació dels Mossos d'Esquadra va identificar dos dels presumptes lladres i busca els altres dos implicats.

Fruit de les indagacions, els agents van comprovar que un dels detinguts se'l relaciona també amb un robatori violent a una farmàcia del barri de Santa Eugènia de Girona el passat 6 de novembre. En aquella ocasió, el jove va assaltar l'establiment i va amenaçar amb una navalla una treballadora i el propietari de la farmàcia. Després es va endur els diners de la caixa registradora i va marxar a peu del lloc dels fets.

Els detinguts, que tenen nombrosos antecedents policials per fets similars, van passar el dia 14 de febrer a disposició de jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona, el qual en va decretar el seu ingrés a presó.